Fläckskydd
Flamskydd
Rådgivning
Rengöringsmedel

Nordisk interiörtvätt kan erbjuda mer än tvätt och oftast gäller det fläckskydd eller flamskyddsbehandling av mattor och möbler. Vi ger även rådgivning till våra kunder om hur dom kan sköta underhåll och behandla fläckar på bästa sätt mellan våra besök. Vi samarbetar även med tillverkare och grossister av mattor och möbeltyg för att hitta rätt rekommendationer för skötsel av deras produkter.

James
Vi använder oss av James rengöringsprodukter som vi också är partner med för de nordiska länderna. James har ett nära samarbete med många textiltillverkare vilket gör att vi kan erbjuda en personlig rådgivning för just den matta eller tyg du har. Produkterna är skonsamma men effektiva och väldigt lätta att använda. Dom är dessutom biologiskt nedbrytbara och testade av TüV och TFI som är organisationer som jobbar för miljö och kvalitet.

Är man intresserad av att köpa James produkter så finns dom att köpa för både privatperson, företag och professionella tvätterier. Läs mer på www.james.eu eller kontakta oss här för mer frågor.

Impregnering av tyg och matta
Förutom att tvätta möbel eller matta så kan vi också behandla dom med fläckskydd. En impregnerad textil har ett extra skydd mot smuts och gör den lättare att rengöra. Flamskyddsmedel används ofta för att förhindra brand i textilier som finns i offentlig miljö.
Vi ger även rådgivning och säljer material samt utrustning som kan förenkla er städrutin mellan våra besök.
Vi ger även rådgivning och säljer material samt utrustning som kan förenkla er städrutin mellan våra besök.
Vi säljer också de fantastiska tvätt och fläckborttagningsmedel vi använder i vårt arbete. Det finns förpackningar för både professionella och privatpersoner. James produkter för rengöring kan du handla direkt av oss.
Vi säljer också de fantastiska tvätt och fläckborttagningsmedel vi använder i vårt arbete.
Det finns små och stora förpackningar för privatpersoner, företag men även professionella tvätterier.
James produkter för rengöring kan du handla direkt av oss.

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss:

info@nordiskinteriortvatt.se
0702-660456
FacebookLinkedInInstagram

Mattvätt möbeltvätt textilvård