JAMES

De bästa rengörings och fläckborttagningsmedel som finns tillgängliga för textil inredning tillverkas av JAMES. Vi är stolta generalagenter för JAMES i Sverige och vill berätta lite om JAMES.

JAMES historia

James grundades 1927 och är specialiserat på produkter och råd för underhåll och rengöring av textila mattor, möbler och annan textil inredning. En utveckling från detta är att man tagit fram medel även för hårda golv som vinyl, PVC, LVT och laminat då det var ett natruligt steg från textilgolvet även till hårda golv.

James ligger i Nederländerna och drivs av familjen Peters.
I Sverige ligger generalagenturen hos oss på Nordisk interiörtvätt sedan 2013 och vi utgår från Floda som ligger utanför Göteborg.
Mer historisk info kan du läsa om direkt på JAMES hemsida.

Målet för JAMES

James vill behålla sin kunskapsledande position när det gäller hygien, allergier, underhåll och fläckborttagning av mattor, möbler och anna textil klädsel. Genom ständig innovation förbättras kundservice och omsorg

Alla råd och lösningar testas i James privata laboratorium. Om det uppstår en fråga som vi inte har något direkt svar på, kommer vi att berätta det för dig. Därefter kommer en grundlig analys att genomföras och lösningen dubbelkontrolleras. Våra utbildade och certifierade medarbetare ger dig den personliga uppmärksamhet du önskar.

Tillverkaren, återförsäljaren såväl som konsumenten är välkommen att rikta sina frågor angående underhåll och fläckborttagning av mattor, mattor och klädsel till oss. Genom att använda rätt produkter och genomtänkta lösningar kommer många fläckar och underhållsproblem att lösas. Den som kontaktar oss erhåller en lösning.

JAMES produkter

Du hittar alla James produkter i webshopen på vår hemsida eller hos våra återförsäljare som består av butiker som säljer golv, möbler och städartiklar. Vi har även återförsäljare som jobbar direkt mot företag som golvläggare och möbelföretag inom offentlig miljö.

Är du företagare och är intresserad av JAMES produkter så är du välkommen att höra av dig till Johan hos oss på Nordisk interiörtvätt. Kontakta johan på mail: johan@nordiskinteriortvatt.se

Välkommen!