Nöjda kunder!

Vi är väldigt stolta över de uppdrag vi fått utföra och de kunder som anlitat oss, här är ett par exempel:

Vi har tvättat hos eller för:
Riverton Hotell, Sankt Jörgen Park Resort, Vann spa, Kinnarps, Input, Bafab, EFG, Modesty, Stena line, Mölndals sjukhus, Göteborgs stad, Scandinavium, Saga bio, Älvstranden, SVT, Kungsmässan, Aranäs, Läkargruppen, Gärde wesslau, Chalmers, Restaurang Familjen, Flygplats hotellet, Svenska kyrkan, Rekomo, SJ, Platzer, Betlehemskyrkan, Sahlgrenska sjukhuset, Kungälvs sjukhus, Gothia towers, reCreate design company, Ergona, Squeed, Linfre education, Rugstore, Provins fem, Sigma, Break lunchrestaurang, Polismyndigheten, Åklagarmyndigheten, FB Bostad, Kungsbacka business center, ISP sports marketing, Göta hotell, Canmera comfort, Swedbank, Uddenpool konferens, Kålltorps bygg, Front advokater, Maqs advokatbyrå, Bauer hockey, Storm interiör, Antura, Trafikverket, Centrumpraktiken, Rekomo, Länsförsäkringar, Tommy byggare m.fl.

Lite bilder från våra uppdrag:

Här har vi tvättat en platsbyggd soffa som används av elever och resande på lindholmen i Göteborg. En bra lösning att tvätta på plats vilket ger en fräscht intryck.
Tvätta matta
Restaurang Familjen har en fin inredning med mycket matta. Vi tvättade och tog bort fläckar på mattan på en tidpunkt som inte störde deras verksamhet.
Mattvätt i Göteborg som utfördes på ett hotell i majorna. Vi använder portabla maskiner som går på 220v och vatten fyller vi i maskinen så vi kan hjälpa dig på ett smidigt sätt som inte stör din verksamhet.
mattvätt
Hotellrum ska vara rena så gästerna får en bra upplevelse. Bilden är ifrån ett konferenshotell i Lysekil som behövde hjälp med att tvätta mattan. Vi tvättade på plats när rummet inte var uthyrt vilket gjorde att verksamheten inte stördes.

Välkommen!

Är du intresserad av våra tjänster så kontakta oss på info@nordiskinteriortvatt.se eller fyll i formuläret så återkopplar vi direkt!

Välkommen!