Möbeltapetsering

Vi byter tyg på alla sorters möbler
Vi tapetserar nya och gamla möbler
Vi erbjuder en totallösning gällande tjänster kring återbruk av möbler

När Nordisk interiörtvätt startade sin verksamhet så fokuserade vi enbart på tvätt och impregnering av möbler. Efterhand så uppfattade vi att våra kunder ofta var i behov av att byta tyg på sina möbler och inledde då med att erbjuda möbeltapetsering på de möbler som var i behov av det. De främsta anledningarna var permanenta fläckar, att möbeltyget var utslitet och trasigt eller helt enkelt inte hade en färg och design som passade övrig inredning.

Fler företag har nu insett värdet av att återbruka sina befintliga möbler. Möblerna är funktionella men med nytt tyg och viss renovering så får de ett nytt utseende som är modernt och passande för dagens inredningskoncept.

Idag är möbeltapetsering en väl etablerad tjänst hos oss på Nordisk Interiörtvätt.

Möbeltapetsering

Nordisk interiörtvätt erbjuder hela hantverket kring möbeltapetsering. Vi byter tyg på alla sorters möbler som stolar, soffor, fåtöljer, skärmar, ljudabsorbenter, pallar, bänkar mm.

Oftast är våra uppdrag med begagnade möbler i offentlig miljö där tyget ska bytas för att matcha en ny färgsättning av inredningen. Men vi kan också tillverka och tapetsera nya möbler till kontor, hotell och restaurang om det önskas.

Vi jobbar med alla sorters tyger, konstläder och äkta läder när vi klär om möbler.
Behöver du support i val av tyger, fråga om tyget är passande till möbeltypen eller andra andra saker kring möbeltapetsering så hjälper vi dig hela vägen.

Återbruk

En mycket viktig sak i detta med återbruk av möbler är naturligtvis miljövinsterna. Med ett hållbart och cirkulärt tänkande kring inredningen på företaget så bidrar du positivt till miljön.

Ofta har de befintliga möblerna på företaget en funktion som är fullt duglig, att då slänga och köpa nytt är ju inte bara en belastning för miljön utan även för plånboken. Att uppdatera de möblerna man har på plats är en perfekt lösning som gynnar miljön.

Nordisk interiörtvätt kan erbjuda en totallösning vid återbruksprojekt där vi ordnar med tvätt, byte av tyg, lackering av hårda material samt demontering och montering hos dig som kund.

Har du frågor kring möbeltapetsering är du välkommen att kontakta oss:

info@nordiskinteriortvatt.se
0702-660456
FacebookLinkedInInstagram