Textilvård 2020

Nytt år och och nya möjligheter säger man och för Nordisk interiörtvätt så händer det spännande saker.

Vi har en ny medarbetare i form av Alexander Franke som redan tillför mycket till företaget, Alex ska ta hand om våra kunder och uppdrag.
Välkommen!

Nya maskiner, vi har införskaffat nya maskiner som är effektiva men vattensnåla tack vare en fantastiskt filtersystem. Resultatet när vi tvättar kontorsmöbler eller andra möbler så vet vi att det är det bästa möjliga resultatet maskinenkan uppnå.

Nya fläckmedel och rengöringsmedel från JAMES gör att vi kan fortsätta tvätta effektivt men ändå miljövänligt. Med JAMES kan man tvätta och behandla fläckar på möbler och mattor effektivt men ändå skonsamt för tyget vilket är en förutsättning för ett gott resultat.

Vi har en hemsida som ska uppdateras under det närmsta. Planen är att lägga in alla våra produkter och tjänster för beställning online. Något som ska hjälpa våra kunder att få en bra översikt på vad vi kan erbjuda.

Altantvätt.se är en tjänst som vi kommer erbjuda framöver, sidan har ett namn som berättar exakt vad som erbjuds och med den efterfrågan som varit så tror vi starkt på denna tjänst. Suuperfina resultat av vår tvätt gör att man kan njuta av sin altan eller uteplats när solen kommer istället för att behöva ställa sig och skrubba rent trallen. Även oljning och infärgning kommer erbjudas.

Behöver du hjälp att tvätta rent möblerna i hem eller på kontoret, som till exempel stolar, soffor eller fåtöljer? Ja… då vill vi gärna hjälpa dig!!

Välkommen att kontakta oss: http://www.nordiskinteriortvatt.se/kontakt/