Ny webshop!

En av hemligheterna med att vi kan uppnå så fina resultat är de fläck och rengöringsmedel vi använder. De är nu tillgängliga i vår nya webshop där vi lagt upp alla medel för textil och även för hårda golv. Webshopen hittar du genom att klicka här!

JAMES

James är varumärket bakom de medel för fläckborttagning och rengöring som vi använder. Det är ett bolag som har sin bas i nederländerna och de har lång erfarenhet av rengöring och underhåll av mattor, möbeltyg och på senare tid hårda golv av laminat, plast, linoleum, gummi osv.

Vilka användningsområden?

James tillverkar medel för att ta bort fläckar men också rengöringsmedel för vanlig underhålls rengöring. Sen har de ett par medel som löser de fläckarna du stör dig på. Till exempel för att ta bort kaffefläckar som är en vanlig sak på kontor och restauranger. Även att ta bort rödvinsfläckar är efterfrågat och något som JAMES har en lösning på. För denna ska bör man använda JAMES STAINWONDER som du hittar via denna länken.

En annan vanlig fläck är att man får färg, lim eller tuggummi på sin matta eller möbel. För att få bort sånt använder vi JAMES STAINSPRAY som är en form av lösningsmedel som gör att man kan skrapa bort fläcken och senare putsa lite så det blir snyggt. Här är en länk direkt till produkten.

James starterset

De finns många medel men som tur är har JAMES gjort den perfekta lösningen. De har satt ihop ett startkit med de medel du behöver för att behandla de vanligaste fläckarna fast använt mindre behållare. Du får dessutom en handduk och en fläcknyckel som berättar vilket medel du ska använda och hur du ska göra. Mycket bra och prisvärt för att lösa dina fläckar. Här hittar du JAMES STARTERSET.